Totaal Beveiligingen

Totaalservice

Hieronder het uitgebreide scala aan services die wij bieden.

Subsidieservice

Subsidieservice voor het MKB

De rijksoverheid, brancheorganisaties, verzekeraars en lokale overheden vinden het versterken van de veiligheid bij MKB-bedrijven van groot belang. Ieder jaar worden speciale subsidies verstrekt aan ondernemers waarmee zij nog kostenefficiënter hun bedrijf beveiligen. TotaalBeveiligingen heeft een ervaren subsidieteam dat u precies kan vertellen wat de laatste ontwikkelingen zijn. Bovendien nemen zij u de complete subsidieaanvraag uit handen.

Mail onze subsidieadviseur
Bel onze subsidieadviseur
Laat ons u terug bellen

Regiosteunpunten

Om er voor te zorgen dat onze klanten in heel Nederland snel en doeltreffend worden bediend hebben we ons land in ruim twintig serviceregio’s opgedeeld. In elke regio bevindt zich een veiligheidssteunpunt, met een ervaren adviseur die u direct met vragen kunt benaderen. Onze totaaloplossing is zo goed toegankelijk. U kunt direct zakendoen met een partner die uw taal spreekt.

Kies in de onderstaande lijst de dichtstbijzijnde veiligheidsadviseur:

[lijst veiligheidsadviseurs en contactgegevens] [Bel] [Mail]

Borgstellingen en verzekeringscertificaten

Gegarandeerd goed

TotaalBeveiligingen werkt uitsluitend volgens bewezen methodieken die quality management en service centraal stellen. Daarom zijn wij door het ministerie van Justitie, Nederlandse verzekeraars en Stichting Borg Garantie gecertificeerd als officieel erkend beveiligingsbedrijf; van veiligheidsscan tot installatie. Het betekent voor u dat u snel en direct beschikt over zekere oplossingen.

[lijst met logo’s verzekeraars / certificaten / et cetera]

Leasing

Slimme abonnementen, nuttig investeren

Elke totaaloplossing kunt u direct volledig financieren. Maar omdat we zelf MKB-ondernemer zijn weten we dat andere investeringen soms voorrang hebben. Om het ondernemers continu mogelijk te maken hun bedrijfsveiligheid te professionaliseren, bieden we u daarom een reeks slimme abonnementen. Leaseoplossingen waarmee u de kosten spreidt en toch snel een uitstekende veiligheidsoplossing in huis haalt.  

TotaalBeveiligingen richt beveiligingsoplossingen in op de bedrijfsomvang van MKB-ondernemingen. Een logische keuze. Kleine ondernemers met kantoor aan huis hebben meestal andere beveiligingsbehoeften dan (middel)grote producenten. Ook de prijsniveaus van onze leaseoplossingen corresponderen met deze bedrijfssituatie.

We hanteren per MKB-segment drie basisabonnementen:

Standaard
Plus
Extra
 
Deze drie niveaus bieden u altijd een passende totaaloplossing met best-of-class producten die aansluiten bij uw verzekeringswens of veiligheidsbehoefte. Meer informatie? Kies dan hieronder het door u gewenste contact.Netwerkpartners

Samenwerken aan uw veiligheid

Al sinds de oprichting in 1999 werkt TotaalBeveiligingen nauw samen met tal van Nederlandse en buitenlandse veiligheidsproducenten. Dat doen we vanzelfsprekend om de kwaliteit en waarde onze oplossingen permanent te vergelijken, maar ook om er voor te zorgen dat we onze klanten als eerste uitontwikkelde technologie kunnen bieden. Bovendien heeft TotaalBeveiligingen een exclusief samenwerkingsverband met <vul in naam bedrijf in land>. Op deze manier blijven we een koploper in de beveiligingsbranche.
 
TotaalBeveiligingen werkt samen met de volgende ondernemingen.

[lijst partners / leveranciers Nederland]
[lijst partners leveranciers buitenland]Laat ons u terug bellen

Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u op het gewenste moment terug.Mail onze adviseur

Vul hier uw e-mail adres in en wij sturen u zo spoedig mogelijk bericht terug.


Bel onze adviseur

Bel 033-45 35 000