Totaal Beveiligingen

TOTAALInbraak


Elke 73 seconden vindt in Nederland een (poging tot) inbraak plaats. Gevolgen? Bedrijfsstilstand, financiële schade en het verlies van waardevolle eigendommen. Het kan veiliger. Met TOTAALInbraak beschikken kleine bedrijven tot tien medewerkers over een adequaat elektronisch beveiligingssysteem waarmee het (bedrijfs)pand effectief wordt beschermd.


TOTAALInbraak Kleinbedrijf

TotaalBeveiligingen kleinbedrijfStandaard
Geschikt voor starters, zzp’ers en kleine ondernemers met kantoor in huis. Het Standaardpakket bevat een draadloos beveiligingssysteem dat als maatgevend in de markt bekend staat.

Plus
Geschikt voor starters, zzp’ers en kleine ondernemers die een extern kantoor(pand) hebben en willen kiezen voor een totaaloplossing inclusief IP-basistechnologie en 24/7 aansluiting bij onze meldkamer.

Extra
Geschikt voor kleine ondernemers en winkeliers die een robuuste totaaloplossing zoeken die alle leidende technologieën combineert met vooruitstrevende IP-technologie en anti-overval preventie.


TOTAALInbraak Middenbedrijf

totaalbeveiligingen middenbedrijf
Standaard
Geschikt voor middelgrote ondernemers met één vestiging. Deze totaaloplossing bevat een bedraad beveiligingssysteem dat als maatgevend in de markt bekend staat.

Plus
Geschikt voor middelgrote ondernemers die meerdere vestigingen hebben en willen kiezen voor één totaaloplossing, inclusief IP-basistechnologie en 24/7 aansluiting bij onze meldkamer. 

Extra
Geschikt voor middelgrote ondernemers die een robuuste totaaloplossing zoeken die alle leidende technologieën op het gebied van inbraakpreventie combineert met vooruitstrevende IP-technologie en cameratechnologie.


TOTAALInbraak Grootbedrijf

totaalbeveiligingen grootbedrijf
Standaard

Geschikt voor grote ondernemingen die een compacte standaardoplossing zoeken die in één hoofdkantoor alle noodzakelijke oplossingen levert. Deze totaaloplossing bevat een bedraad beveiligingssysteem dat als maatgevend in de markt bekend staat. Op basis van een moderne centrale kunnen de aanvullende preventieve maatregelen flexibel worden ingericht.

Plus
Geschikt voor grote ondernemingen die, naast een hoofdkantoor, meerdere kantoor(pand)(en) hebben en willen kiezen voor een gestroomlijnde totaaloplossing die alle locaties technologisch met elkaar verbindt. Deze totaaloplossing wordt ingericht met best-of-class veiligheidsstandaards. Het veiligheidssysteem wordt dan en nacht door onze meldkamer in de gaten gehouden.

Extra
Geschikt voor grote ondernemingen die in één keer een moderne en robuuste totaaloplossing zoeken die alle leidende technologieën combineert met vooruitstrevende IP-technologie, netwerkcamera’s, irisscan-technologie en anti-overval preventie. De Roll Royce onder de inbraakpreventie.


Installatie

TotaalBeveiligingen is een installatie-expert en mag als één van de weinige beveiligingsbedrijven in Nederland het predikaat (vul in naam predikaat) van de Nederlandse verzekeraars voeren. Elk systeem dat we installeren is gegarandeerd goed. Kijk voor meer informatie ook bij onze Zeven Zekerheden.

Elke totaaloplossing van TotaalBeveiligingen kent drie realisatiefasen:

1. Veiligheidsanalyse
De veiligheidsadviseur bespreekt samen met u op de te beveiligen locatie uw wensen en maakt ter plekke een veiligheidsanalyse. Afhankelijk van uw wensen kunt u de geconstateerde preventieve maatregelen direct omzetten in een totaaloplossing of wachten op de eindrapportage, enkele weken later. U ontvangt direct een begroting.
 
2. Installatie
Uw vaste veiligheidsadviseur neemt na uw akkoord contact met u op over de gewenste planning en realisatietermijn. Vervolgens schakelen wij een regionaal installatieteam van TotaalBeveiligingen in. Zij melden zich op de gewenste datum en tijd. Afhankelijk van de complexiteit van het beveiligingsproject wordt ter plekke een installatieplan gemaakt. Uiteraard dragen onze monteurs een legitimatie.

3. Testfase
Op basis van het installatieplan richten de monteurs het veiligheidssysteem compleet voor u in. Bij onbedrade systemen duurt dit maximaal één werkdag en wordt direct on site getest en opgeleverd. Bij bedrade systemen inclusief meldkamerabonnement duurt deze testfase maximaal twee dagen. Hierna volgt de definitieve oplevering.


Meldkamer

24 uur per dag alert.

TotaalBeveiligingen is één van de weinige beveiligingsbedrijven in Nederland die over een moderne 24-uurs meldkamer beschikt. Alleen met deze unieke ondersteuning is het mogelijk alarmopvolging snel en effectief uit te voeren. Uw veiligheidssysteem staat in direct contact met onze veiligheidsmedewerkers. Zij sturen nooddiensten snel ter plaatse. Zekerheid, juist als het moet.


Onderhoud en garantie

Onze totaaloplossingen worden samengesteld met de beste beveiligingsproducten die in de markt verkrijgbaar zijn. We selecteren net zo kritisch als u. Vooral omdat we begrijpen dat storingen of foutmeldingen uw continuïteit verstoren. Het bewijs van onze uitstekende kwaliteit is de dagelijkse praktijk. Het aantal klachten en storingen onder onze ruim 8.500 MKB-klanten is minimaal.

Garantie
Op al onze producten leveren we u een standaard garantie van twee jaar, conform de Europese regelgeving. Op onze onbedrade totaalpakketten leveren we <drie> jaar garantie op productwerking en installatie, grotere veiligheidsoplossingen voor (middel)grote MKB-bedrijven hebben standaard vijf jaar garantie. Het betekent geen prijsstijgingen of andere verrassingen. Voor alle overeenkomsten geldt een jaarlijkse service-update en functiecontrole. Deze is in het contract inbegrepen. 

 

TotaalInbraak-oplossingen herbergen uitsluitend best-of-class producten die TotaalBeveiligingen hanteert bij het beveiligen van collega-ondernemingen of woningen van gelijke aard en omvang. De definitieve veiligheidsoplossing creëert onze adviseur in samenspraak met u na een zorgvuldige analyse op uw locatie.